PUBLICITAT

Ferrer denúncia la diferenciació salarial accentuada per la crisi

  • El Casal Calones va fer el ple per escoltar la taula de debat
EL PERIÒDICO
ANDORRA LA VELLA

Periodic
La sala del Casal Calones d'Andorra la Vella plena, ahir. Foto: ANA / A.R.

La cònsol major d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer, va destacar ahir en el marc del Dia internacional de la dona treballadora que, en el nucli familiar «la dona és la que pateix més a l'hora de tirar endavant la família» en un context de crisi i que ho demostra el fet que sigui la dona la que fa el primer pas per anar a buscar les ajudes socials que dóna l'Estat. Ferrer també va denunciar que en època de crisi s'accentua la diferenciació salarial entre gèneres.

La ministra de Salut i Benestar, Cristina Rodríguez, va posar èmfasi en el paper de la dona davant del «profund canvi del model de societat i de desenvolupament» que s'està vivint des de l'inici de la crisi econòmica. Segons Rodríguez, «canviar de model és canviar de maneres de fer, de ser, i de gestionar conflictes», i va afegir que, precisament ara que a Andorra s'ha de tenir capacitat de resistència i flexibilitat perquè s'estan afrontant reformes molt profundes, «cal reconèixer que potser en aquesta gestió de conflictes la dona pot aportar un plus significatiu».

Per la seva banda, Rodríguez i Ferrer van fer les salutacions abans d'iniciar la taula debat organitzada pel Comú d'Andorra la Vella al Casal Calones titulada El rol de la dona en temps de crisi en la qual hi van participar representants d'institucions i associacions relacionades amb les tasques de defensa dels drets de les dones de França, Catalunya i Andorra.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT