Gutiérrez no es classifica en l'eslàlom d'Ofterschwang

• Marín torna a la competició amb un 24è lloc a Arosa i Soulié, 36a a Sochi
OFTERSCHWANG

Mireia Gutiérrerz no va poder classificar-se per a la segona mànega en l'eslàlom de Copa del Món d'esquí alpí disputat ahir a l'estació alemana d'Ofterschwang.

Acabar entre les trenta primeres classificades en la primera mànega es preveia complicat per a la corredora de la Federació Andorrana d'Esquí, degut a que tenia un dorsal alt i la pista estava molt dura i malmesa quan sortien els últims corredors.

També ahir, a Lac Blanc, Robert Solsona va destacar en l'eslàlom dels Campionats de França júniors, amb una 30a posició i 57,81 punts FIS. Jan Missé va ser 44è, Matias Vargas 50è i van quedar fora de la cursa Xavi Salvadores en la segona mànega i Gabriel Barios en la primera.

Dissabte també hi havia front de Copa del Món d'snowboardercross a Arosa (Suïssa), on Lluís Marín va reaparèixer després de la caiguda als Mundials amb una 24a posició i Laura Soulié va acabar 36a en l'esprint de la Copa del Món de Sochi (Rússia), el mateix escenari on el curs vinent hi haurà Jocs Olímpics d'Hivern.