PUBLICITAT

La unió fa la força

  • L'organització va habilitar l'auditori annex, Rocafort, amb una pantalla perquè tothom pogués seguir les actuacions
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El grup d'iniciació de l'Esbart Lauredià de Sant Julià. Foto: TONY LARA

L'aplec d'esbarts juvenils i infantils celebrat ahir al Centre Cultural i de Congressos Lauredià per commemorar el cinquantè aniversari de l'Esbart Lauredià va omplir de gom a gom l'auditori Claror, amb capacitat per 450 persones. A més, es va habilitat l'auditori annex, el Rocafort, amb una pantalla per poder seguir les actuacions per als que no han cabut a l'auditori Claror, segons va informar l'ANA.

L'aplec d'esbarts, que va comptar amb la participació de més de 200 dansaires de l'Esbart Lauredià, l'Esbart dansaire d'Andorra la Vella, l'Esbart Santa Anna d'Escaldes-Engordany, l'Esbart Valls del Nord de la Massana i Ordino i l'Esbart Sant Romà d'Encamp, va complir les expectatives d'assistència que esperaven els organitzadors, i part del públic va haver de seguir l'espectacle dempeus o asseguts a les escaldes de l'auditori Claror, que estava ple de gom a gom.

L'aplec celebrat ahir va commemorar el cinquantè aniversari de l'Esbart Lauredià, que sota el lema «la unió fa la força» va convidar a la resta d'esbarts del Principat a participar dels actes commemoratius amb aquest gran aplec infantil i juvenil.

Per tal de que tothom pogués veure l'aplec, el director de l'esbart va anunciar que es col·locaria una pantalla a l'auditori Rocafort, annex al de Claror, perquè tothom pogués veure l'espectacle. Aquesta sala també es va omplir, i abans de l'actuació, des de megafonia es va indicar al públic que abarrotava l'auditori Claror que es desplacés a l'annex Rocafort.

Durant l'aplec, dividit en una primera part pels dansaires infantils i una segona pels juvenils, es van poder veure danses tradicionals com ara El ball de la civada, El tio Fresco o La Cascavellada.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT