PUBLICITAT

La Fira Capricis aplega una cinquantena de parades

  • Torrentallé destaca l'augment de la demanda
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Parades de la Fira de Sant Julià. Foto: ANA / M. J,

Una cinquantena de firaires vinguts de tot el Principat van participar ahir a la Fira Capricis de Sant Julià de Lòria. El cònsol menor lauredià, Manel Torrentallé, va explicar que en aquesta edició van tenir més demanda per part dels firaires, i va destacar que la celebració d'una fira mensual s'està consolidant en públic i en venedors.

El fet de que sigui una fira temàtica, en aquest cas dedicada als capricis, té a veure amb la voluntat del Comú d'organitzar una fira temàtica mensual, per dinamitzar el poble i el comerç local els diumenges al matí. «Si no s'hagués fet avui la fira no veuries a gairebé ningú per aquí i a Sant Julià, però entre els inflables de la plaça Laurèdia i la fira animes al poble», va explicar Torrentallé. «Hem tingut més demanda i la gent ja comença a veure aquestes fires com una oportunitat per donar-se a conèixer», va afegir. Si el passat mes, amb la Fira Agroporcina, hi va haver 47 parades en aquesta edició en van ser 50, i segons va explicar Torrentallé, de cara a la propera fira temàtica, en aquest cas dedicada a l'outlet, es preveu ampliar el nombre d'estands per als firaires i també fer-la durant tot el cap de setmana.

Com a novetats a la Fira Capricis es va programar l'emissió de dues pel·lícules, una al matí i l'altra a la tarda, en un espai dedicat als nens, i per altra banda es va muntar un espai chill out a més d'oferir productes de cosmètica i massatges a un preu reduït.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT