PUBLICITAT

Primera campanya de l'any de donació de sang a Andorra

  • Aquest any la col·lecta durarà dos dies i es farà a les insta·lacions d'Assegur?
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Col·lecta als locals de la Creu Roja Foto: TONY LARA

Durant els propers dies 18 i 19 de març, la Creu Roja Andorrana organitza la primera campanya de donació de sang de l'any. La característica d'aquesta campanya és que es fa durant un període més curt (dos dies) i en un lloc cèntric (instal·lacions d'Assegur) i fora de les dates habituals de les campanyes habituals de primavera i tardor, que duren una setmana. A finals d'any se'n farà una altra de les mateixes característiques.

Amb l'ampliació de les campanyes es vol, segons va explicar la directora de la Creu Roja, Isabel Castelao, doblar el nombre de donacions de sang. La campanya de la setmana entrant compta amb la col·laboració -a més del Govern d'Andorra, del SAAS, del Banc de Sang i Teixits, i l'EFS- d'Assegur i del Bàsquet Club River Andorra. Creu Roja amplia el nombre de campanyes de donació de sang que organitza al llarg de l'any.

A més de les tradicionals de primavera i tardor, se'n faran dues «més puntuals de més curta durada i en llocs cèntrics», segons va explicar la directora de la Creu Roja Andorrana, Isabel Castelao.

L'objectiu és doblar el nombre de donacions de sang que actualment està entre les 800 i 900 amb les campanyes de primavera i tardor, i passar a una xifra de 1.600 donacions.

La primera d'aquestes campanyes més curtes serà els propers 18 i 19 de març i les extraccions realitzaran a les instal·lacions d'Assegur, al carrer Pau Casals número 10, 3a planta d'Andorra la Vella. Els horaris seran de 10 hores a 14 hores i de 16.30 hores a 21 hores. Per a la promoció de la campanya es compta amb la imatge de jugadors del Bàsquet Club River Andorra.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT