PUBLICITAT

Torna l'espectacle

  • El River rep el Barça, a qui va vèncer de 29 al Palau, amb el dubte de si Peñarroya serà a la banqueta
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Maresch, exercitant ahir el colze on va rebre un cop durant l'entrenament del passat dimecres Foto: ÀLEX LARA

El passat desembre el Barça va caure escandalosament davant del BC River Andorra al Palau Blaugrana: 75-104, 29 de diferència, la màxima aconseguida pels andorrans aquesta temporada. Però, el partit d'avui (21.30h al Poliesportiu, en directe per Teledeporte), el del retorn a la competició després de dues setmanes d'aturada a l'Adecco Or, és una incògnita, perquè el River va perdre l'últim enfrontament de la lliga a Logronyo amb un Knet que és avui, mitja hora abans del duel del Principat, el rival del principal enemic dels andorrans en la lluita per l'ascens, el Ford Burgos. Així que és dia de Twitter –no fa massa es deia dia de transistors...– i a la banqueta andorrana tothom estarà pendent del que fan els castellans. Qui potser ho ha de seguir des de la graderia és el tècnic Joan Peñarroya, que ahir encara no tenia –al tancament d'aquesta edició– cap notificació del comitè de Competició en referència a la seva possible sanció pels insults –suposats, el club els nega– als àrbitres al final de l'últim matx contra el Knet, duel que va suposar la tercera derrota de la temporada dels andorrans. Encara avui podria haver-hi notícies abans del matx.

«No hem d'oblidar les coses bones que vam fer al Palau, però tampoc les dolentes», va dir ahir un Peñarroya que té molt clar que el gran perill del Barça B és el seu «talent» i «l'amenaça des de la línia de 6,75». «Per treure el partit endavant haurem de ser nosaltres mateixos», va assegurar el tècnic manresà, que amb tot assumia que al filial blaugrana se l'ha de guanyar amb una defensa molt atenta: «Juguen amb quatre per fora als 6,75 i nosaltres el que hem de fer és una defensa més lluny de l'anella que la que fem habitualment». «Allà ens vam distanciar aviat en el marcador, però ara no podem esperar que passi el mateix», va dir.

‘PERLA' DE PEÑARROYA / A la roda de premsa prèvia al matx d'avui, a Peñarroya se li va preguntar per la possible sanció pels suposats insults als àrbitres en el duel contra el Knet de fa dues setmanes. «Ja vaig dir que si parlava, no ens aniria bé, així que esperarem, ens centrem només en el partit», va manifestar tot just abans de deixar anar una missatge indirecte: «Volem jugar a bàsquet amb les mateixes condicions que tots». Dit això, va cloure el tema: «No vaig parlar en aquell moment –en referència al final del partit a Logronyo– i no ho faré ara».

NOMÉS DESCANS EL DOS CAPS DE SETMANA / Durant les dues setmanes que ha durat l'aturada del bàsquet a l'Adecco Or, el cos tècnic del River va decidir mantenir el pla de treball amb escasses variacions. Els entrenaments han continuat amb normalitat a excepció dels dos caps de setmana, que han estat lliures. «No hem volgut donar més de dos dies seguits de festa», va dir ahir el tècnic Peñarroya, «perquè pensàvem que no era bo». Però, no hi ha hagut la intensitat habitual, ja que també s'ha aprofitat per fer grup, com partides de pàdel i també un dinar amb el pilot Albert Llovera, que a més els hi va donar una de les seves «xerrades magistrals», en paraules del tècnic manresà.

DIES PER RECUPERAR JUGADORS / Altra de les coses que ha aprofitat el club aquests dies ha estat la recuperació de jugadors, com Thomas Schreiner o Dimitry Flis, tocats, i que des del dilluns d'aquesta setmana ja han entrenat amb normalitat amb tot el grup. El problema de la setmana ha estat per Anton Maresch, que va rebre un cop al colze en patir una caiguda, i ahir encara feia exercicis específics amb el fisioterapeuta per estar preparat per al matx d'aquesta tarda. Des del club no se'l descarta, però la dificultat rau en què el braç lesionat és el de tir de l'austríac.

PERILLA EL PARTIT DE LA SETMANA VINENT / Després de l'enfrontament d'avui contra el Barça, la setmana vinent el River rebrà al Poliesportiu el Força Lleida. Els catalans, però, estan patint els problemes econòmics i els jugadors amenacen amb no pujar al Principat a jugar si no cobren les nòmines que el club té en deute. Els lleidatans sí que han viatjat a Ourense per jugar avui (21.00h), perquè havien d'avisar del procediment de vaga amb cinc dies de marge, però no els hi va donar temps a arreplegar tota la documentació. Llavors no se sap si el River jugarà divendres, però el que és segur que avui sí, amb o sense Joan Peñarroya a la banqueta.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT