PUBLICITAT

Lliurats 24 horts per als padrins de Sant Julià

EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

La cònsol major de Sant Julià, Montserrat Gil, va lliurar ahir les claus dels 24 horts per als padrins de la parròquia que aquest any podran conrear la seva parcel·la.

Gil també va aprofitar per fer una crida a tots aquells propietaris de feixes que estiguin desocupades per poder-les conrear, no només pels padrins sinó per la gent amb necessitats.

Els padrins lauredians es van aplegar ahir al vestíbul del Centre Cultural i de Congressos Lauredià per rebre les claus de les 24 parcel·les que properament podran començar a conrear. Hi participaran 14 homes i 10 dones, una quota femenina que, segons va indicar la cònsol ha augmentat respecte d'altres anys. D'aquests, hi ha set hortolans nous, a qui els seran d'especial utilitat les xerrades que oferirà el Centre Andorra Sostenible sobre cultiu ecològic. També la Creu Roja farà formacions per als padrins per tal que tinguin algunes nocions bàsiques en cas d'accident. El projecte serveix per fer salut però també per passar una estona amb altres padrins. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT