PUBLICITAT

La climatologia s'alia aquest any amb Naturlàndia

  • L'ecoparc va vendre la Setmana Santa més de 4.000 entrades
@PeriodicAND
sant julià de lòria

Periodic
Un grup de persones practiquen l'esquí a l'ecoparc de Naturlàndia. Foto: TONY LARA

Naturlàndia ha venut un total de 4.015 entrades generals entre el divendres i el dilluns de Setmana Santa, un 12% més que el mateix període de l'any passat. Els responsables del parc van fer un balanç positiu dels resultats assolits, que atribueixen a la quantitat de neu acumulada i al bon estat de les instal·lacions.

Durant les vacances de Setmana Santa, Naturlàndia va vendre una mitjana de 1.200 entrades generals, que inclouen les activitats de neu com l'esquí de fons, a banda de les atraccions estrella com el Tobotronc i l'Airtrekk. Entre el divendres i el dilluns, es va passar de les 3.584 entrades generals venudes l'any passat a les 4.015 d'aquest any, i el client majoritari va ser el de proximitat, sobretot famílies provinents de Catalunya.

La temporada d'esquí finalitzarà el diumenge 14 d'abril. Després d'aquesta data, el parc d'aventures continuarà oferint la resta d'activitats que no són pròpiament de l'hivern.

NOVES OFERTES / Naturlàndia també està treballant en la implementació de nous atractius per a l'estiu com una tirolina, un minigolf i nous circuits per als vehicles elèctrics i els buggies.

A banda, s'estan ultimant els treballs per a l'obertura del Parc d'Animals, prevista per principis de juny. Al parc es troben ja diferents espècies com ara els cérvols i les daines. Els darrers en incorporar-se van ser una parella de llops siberians, un mascle i una femella, de quatre anys. Provenien del Parc des loups du Gévaudan a França, que els va cedir a Naturlàndia.

Després dels mamífers remugants i els llops siberians, serà el torn dels óssos. Es preveu que arribin properament un cop hagin hivernat al parc de Cabárceno, a Cantàbria. Més tard, ho faran els animals autòctons que integraran la granja escola. Óssos i llops gaudiran, cadascun, d'un terreny d'una hectàrea i mitja i seran dos dels reclams del parc.

En paral·lel, es treballa en els interiors de les galeries dels animals.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT