PUBLICITAT

Relleu generacional

  • El suport a la candidatura de Pere López guanya per una inqüestionable majoria
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El 95% dels 97 participants al congrés del Partit Socialdemòcrata celebrat el dissabte passat van donar el seu suport a l'única candidatura que es va presentar al comitè executiu del partit, encapçalada per Vicenç Alay, Pere López i Rosa Gili.

El seu nou comitè executiu està encapçalat per Vicenç Alay com a president, Pere López com a primer secretari i Rosa Gili com a secretària d'organització. Els vocals són David Rios, Jan Cartes, Bruno Bartolomé, Cèlia Vendrell, Joan Ramon Marina i Rosa Maria Rechi.

El primer secretari del partit, Pere López, va celebrar l'ampli suport que van rebre, així com l'èxit de participació en el congrés. Amb un total de 97 participants, n'hi va haver 93 que van votar a favor de la candidatura, 1 vot en blanc i 3 vots nuls.

En general, els membres de l'executiva del partit van coincidir a destacar el diàleg i debat que es va poder celebrar en aquesta ocasió al congrés. A més, López va considerar que en s'han pogut tancar qüestions que el 2011 havien quedat pendents i que aquest any es van poder tractar. El nou comitè executiu també vol donar un paper més important als militants de la formació. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT