PUBLICITAT

Bartumeu assegura que el nou grup 'no ha retardat ni un minut la feina del Consell'

  • Ha lamentat aquest dimarts que DA els acusi de demorar la tasca parlamentària
  • Considera que aquest dimarts ja s'hagués pogut convocar la Junta de Presidents i que la pausa hagués estat només de 48 hores
BARTUMEU

El president del nou grup parlamentari mixt, Jaume Bartumeu, ha lamentat aquest dimarts que DA els acusi de demorar la tasca parlamentària i ha assegurat que 'per nosaltres no s'ha retardat ni un minut la feina del Consell'. Bartumeu ha recordat que divendres van comunicar al síndic general que deixaven el grup parlamentari socialdemòcrata, i que dilluns a primera hora, 'al primer minut laboral del Consell General' van presentar el reglament del grup parlamentari i la designació de càrrecs. Per tant, considera que aquest dimarts ja s'hagués pogut convocar la Junta de Presidents i que la pausa hagués estat només de 48 hores, 'però a mi ningú m'ha convocat encara'.

El president del nou grup parlamentari mixt, Jaume Bartumeu, ha assegurat aquest dimarts que 'la meva part de feina l'he fet puntualíssimament' i que per tant 'a mi que no em vinguin a dir que jo he retardat res'. Bartumeu creu que aquest mateix dimarts ja s'hagués pogut convocar la Junta de Presidents, però que no s'ha pogut fer perquè encara no s'ha designat la nova presidència del grup parlamentari socialdemòcrata. En tot cas, Bartumeu creu que l'impàs de convocar la Junta de Presidents per distribuir les presències a les comissions 'no alterarà en res aquest ritme frenètic que coneixem del grup parlamentari demòcrata'.

Bonet també a la Comissió d'Economia
D'altra banda, Bartumeu ha indicat que la intenció dels tres consellers del grup mixt és continuar treballant a les comissions en les que ja estaven, i que no hi haurà alteracions, excepte que Sílvia Bonet passarà a tenir presència a la Comissió Legislativa d'Economia, a banda de continuar a la de Sanitat i Medi Ambient. Bartumeu continuarà a les de Política Exterior i Finances i Pressupost, mentre que Gerard Barcia seguirà prenent part en la d'Interior i Política Territorial.

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT