PUBLICITAT

González creu que Ferrer 'insulta totes les dones del país' amb les seves declaracions

  • Indica que no li semblen les declaracions 'més afortunades' per part d'una dona que ha estat condecorada per França per la seva militància i trajectòria feminista
24042013-ps
Mariona González, a la dreta.

La consellera general socialdemòcrata, Mariona González, creu que és la cònsol major d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer, qui 'insulta totes les dones del país i a tota la societat que vol exercir els seus drets' amb les seves declaracions respecte a la proposta per despenalitzar l'avortament en tres supòsits. Ferrer va dir en declaracions a RTVA, que considerava un 'insult' la proposició perquè suposava una possible reforma de la Constitució en un context en què opinava que hi ha altres prioritats socials i econòmiques.


La consellera que va defensar la proposició per despenalitzar l'avortament en tres supòsits al Consell General ha valorat les declaracions de la cònsol major d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer, i ha manifestat que 'l'insult el profereix ella a totes les dones del país i a tota la societat que vol exercir els seus drets amb total independència i amb total sobirania'. Mariona González també ha indicat que no li semblen les declaracions 'més afortunades' per part d'una dona que ha estat condecorada per França per la seva militància i trajectòria feminista.

González ha afirmat que el grup socialdemòcrata no volia 'cap guerra ni cap conflicte institucional' i ha defensat la seva tasca presentant aquesta proposició i com a protectors dels drets en general i, 'en aquest cas de les dones'.

Per últim, la consellera general també s'ha referit a les més de 1.500 signatures recollides per la plataforma Sí als nostres drets i ha assenyalat que, amb les seves declaracions, la cònsol també insulta tota la gent que els està donant suport.

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT