PUBLICITAT

El PS acusa a Ferrer d'insultar a les dones per l'avortament

  • González retreu que la cònsol no sigui coherent sobre aquest tema
J.R.
ANDORRA LA VELLA

La consellera del PS, Mariona González considera desafortunades les declaracions de la cònsol major d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer en relació a la proposició presentada pels socialdemòcrates per despenalitzar l'avortament en tres supòsits bàsics (perill per a la salut de la mare, malformació del fetus i violació).

Ferrer va considerar un «insult» la proposició de llei dels socialdemòcrates perquè suposava una possible reforma de la Constitució en un context en què opinava que hi ha altres prioritats socials i econòmiques.

González creu que és la cònsol qui «insulta a les dones i a la societat que vol exercir els seus drets amb independència i amb total sobirania». La consellera també va dir que no li semblen les declaracions «més afortunades per part d'una dona que ha estat condecorada per França per la seva militància i trajectòria feminista».

Mariona González va afirmar que el grup socialdemòcrata no volia «cap guerra ni cap conflicte institucional» i va defensar la seva tasca presentant aquesta proposició i com a protectors dels drets en general i, en particular en el cas de les dones.

Per últim, la consellera general també es va referir a les més de 1.500 signatures recollides per la plataforma Sí als nostres drets i va assenyalar que, amb les seves declaracions, la cònsol també insulta tota la gent que els està donant suport.

El Partit Socialdemòcrata seguirà treballant en la mateixa línia. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT