PUBLICITAT

Rios acusa de «mentir» al Grup Parlamentari Mixt

  • El PS reclama, un cop més, que els hi retornin els diners transferits
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El president del grup del PS es mostra dolgut per l'actitud de Bartumeu Foto: TONY LARA

El president del grup parlamentari socialdemòcrata, David Rios, va insistir ahir que no van ser informats de les transferències de diners fetes pel grup parlamentari mixt. Així ho va manifestar en una entrevista al programa Ara i Aquí de RNA on va indicar que no entén per què el Grup Parlamentari Mixt «ha de mentir»per justificar una actuació «d'aquest estil», fent referència a les transferències de diners que es van fer cap al Consell General i cap al compte del grup mixt.

Rios va recordar que van entrar dues cartes, una demanant que se'ls retornin el gruix del fons que es van enviar al Consell i l'altra per demanar al síndic que intercedeixi amb el grup mixt perquè se'ls retorni la transferència que es va fer al compte creat pel nou grup.

RÈPLICA A BARTUMEU / En referència a les declaracions del president del Grup Parlamentari Mixt en què els acusava de voler-los fer el «pacte de la fam» Rios va replicar dient que «no sé com el Jaume pot pensar això si no n'havíem parlat mai» i va afegir que hi ha un intent de manipulació per justificar «una actuació injustificable».

També va lamentar que s'hagi traït la confiança que tenien en el president del grup ja que considera que el retorn dels fons al Consell es va fer amb una «evident idea de descapitalitzar el grup parlamentari» i va reiterar el fet que no n'havien parlat mai i que no entén «per què s'ha de posar aquesta falsedat sobre la taula». En aquest sentit, va assenyalar que si mai els retornen els diners possiblement els tornaran a la Sindicatura. Una altra cosa, però, són els diners que els pertanyen com a grup parlamentari, dels quals el grup mixt va transferir el 50%. En aquest cas, Rios va dir que quan se'ls retornin, es donarà al grup mixt la part que els correspon.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT