PUBLICITAT

Peñarroya desitja quedar-se al River si es crea un equip «per pujar»

  • El tècnic insisteix que té contracte, però també confirma els contactes amb Manresa i Fuenlabrada
R. MORA
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Joan Peñarroya en un partit de lliga. Foto: ÀLEX LARA

Molt s'ha parlat dels possibles interessos de clubs de la Lliga ACB com Manresa i Fuenlabrada pel tècnic del BC River Andorra, Joan Peñarroya. Ell mateix va reconèixer ahir a aquest rotatiu que els contactes (converses per ser més precisos, però «cap oferta ferma»), han estat «amb aquests dos», però també el tècnic insisteix en recordar que segueix sent l'entrenador de l'entitat andorrana, que té contracte, i que el seu desig és «entrenar on estigui a gust». Això, mirant enrera, ho té a Andorra, on confia en quedar-se si la directiva fa un equip «per pujar». D'alt nivell. Millor, en definitiva, que el de la temporada 2012-2013 que, no és cap bestiesa dir-ho, ningú no esperava que arribés on va arribar, tan a prop de l'ascens.

Joan Peñarroya descansa aquests dies a Manresa, on es parla molt de la seva incorporació al club català, però ell no amaga que mira amb ganes el que pugui passar al Principat, on ha estat còmode en la seva feina i hi ha pogut lluitar per cotes altes. «Aquests dos equips estan interessats», afirma, «i jo és clar que vull entrenar a l'ACB», confirma, però no ho vol fer de qualsevol manera, sinó amb un projecte que l'agradi i que sigui competitiu, com el que espera faci el River Andorra per aspirar a l'ascens a la màxima categoria la temporada vinent.

AIXÀS: «NO EL VEIG NI LLUNY NI A PROP» / El president del club, Gorka Aixàs, preguntat al matí durant l'ampliació del patrocini de Molines Patrimonis fins el 2015, va dir al respecte del cas Peñarroya: «No el veig ni lluny ni a prop. Es necessiten molts factors perquè qualli una negociació».

ELOGI A SAFFORD, QUE PODRIA SORTIR / El capítol d'altes i baixes en el River es limita de moment a la gairebé segura sortida del nord-americà Justin Safford, que no és oficial, segons el director tècnic, Francesc Solana. El tècnic Peñarroya no va voler comentar aquesta sortida, però sí el va elogiar: «Ha fet una temporada possiblement de més a menys, però estic molt content amb tota la plantilla». Safford ha disputat 36 partits amb l'equip, amb més de vint minuts per matx de mitjana, 8,5 punts per partit, 3,7 rebots i 6,9 de valoració.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT