PUBLICITAT

Ajuts de recerca per a la mobilitat dels investigadors

  • El Govern destina aquest any i per primer cop 8.000 euros
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Vista general de l'edifici del Govern Foto: ÀLEX LARA

El Govern destinarà aquest any per primera vegada 8.000 euros a una nova convocatòria d'ajuts de recerca, destinada a la mobilitat dels investigadors d'Andorra, segons va acordar ahir el Consell de Ministres a proposta de la titular d'Educació i Joventut, Roser Suñé. Aquesta convocatòria, gestionada pel Departament d'Ensenyament Superior i Recerca del Ministeri d'Educació i Joventut, té la voluntat d'incentivar la mobilitat de la comunitat investigadora andorrana.

Els ajuts contemplen dues modalitats: suport per fer estades breus de recerca en centres I+D, empreses i centres de suport a la recerca; i ajudes per a l'assistència a congressos científics.

Estudiants, professors o autònoms / Els ajuts per a la mobilitat dels investigadors d'Andorra es concedeixen a títol individual. Poden aspirar-hi les persones que tinguin la nacionalitat andorrana o estiguin legalment establertes a Andorra des de fa cinc anys, i que compleixin algun dels criteris següents: ser investigador o professor universitari vinculat a una institució de recerca del país; o bé ser estudiant de tercer cicle o ser investigador autònom. A més, cal justificar una trajectòria en recerca vinculada directament a la demanda de mobilitat.

El termini per presentar les sol·licituds finalitzarà divendres 6 de setembre del 2013, a les 14.30 hores.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT