La selecció va de menys a més però es queda sense premi: 4-2

• Anglaterra marca els quatre gols en el primer quart i Lima anota les dianes tricolors
VALENCE

Anglaterra va vèncer ahir Andorra per 4-2 en el primer duel de l'EuroBeach Soccer League que es disputa a Valence. La selecció, però, va anar de menys a més després que en el primer quart encaixés els quatre gols anglesos. Després, Andorra, amb moltes cares noves, va començar a funcionar millor i va aconseguir retallar distàncies primer en el segon quart amb una diana de Lima. Anglaterra, però, estava ben posicionada i va aguantar l'atac tricolor, tot i que Lima va aconseguir el segon dels andorrans que tancava el matx (4-2).

Avui la competició continuarà amb el duel de la selecció contra la República Txeca, en principi el rival més complicat d'aquesta cita, per rànquing mundial. El matx serà a les 14.15h. Demà, es tancarà aquesta cita europea amb el matx entre Andorra i Moldàvia, que hauria de ser el rival més assequible per als homes d'Oriol Anglora. El duel serà a les 14.15h.

La convocatòria andorrana la completen els porters Ferran Pol i Paco Toscano, i els jugadors Àlex Somoza, Ildefons Lima, Josep Manel Ayala, Jesús Rubio, Ludovic Clemente, Joel Martínez, Miguel Blázquez i Juan Carlos Toscano.