PUBLICITAT

BPA s'imposa en la subhasta per comprar Inversis

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

L'entitat Banca Privada d'Andorra s'ha imposat a la també andorrana Andbank i a la portuguesa Orey en la subhasta per adquirir Inversis, i s'ha quedat amb el 53% del total, segons informa el mitjà de comunicació Expansión. L'entitat andorrana va fer l'oferta a través de la seva filial espanyola, Banco Madrid. Va ser l'oferta més agressiva per Inversis de totes les presentades. El 53% del banc espanyol que estava en venda correspon en un 38% a Bankia (en ple rescat financer) i en un 15,1% a Banc Sadadell.

Representants de la BPA i d'aquests dos grups venedors es van reunir dijous per a negociar el contracte. L'operació, tramitada per la xarxa auditora i fiscal KPMG, es tancarà la setmana vinent. Segons fonts del procés Banco Madrid va oferir pel 100% d'Inversis al voltant de 180 milions d'euros, una xifra que superaria els 100 milions que va proposar aquest gener, abans que el banc espanyol iniciés un procés ordenat de venda competitiu.

L'altra part d'Inversis que no està a la venda es troba en mans de Cajamar, Telefònica, El Corte Ingles, Banca March, Cortina i Alcocer.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT