PUBLICITAT

Tres joves andorrans, detinguts per furts, venda i consum de marihuana

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENOGRDANY

La Policia va informar ahir de la detenció de tres joves andorrans, un de 20 anys i dos de 18, en relació a varis furts amb força, furts i venda i consum de marihuana.

Els fets es van iniciar el passat 6 de juny, quan la Policia va tenir coneixement d'una presumpta sostracció de diners amb intimidació a una vianant, comesa a Andorra la Vella.

Els presumptes autors van ser identificats, i el 18 de juny es va procedir al control de varis joves i a la detenció d'un andorrà de 20 anys. Els investigadors posteriorment van trobar indicis que relacionaven aquesta sostracció de diners amb una presumpta transacció de droga, així com possibles implicacions en diversos furts amb força.

Les investigacions van culminar el passat dimecres amb la detenció d'altres dos joves andorrans de 18 anys. Segons aquestes investigacions inicials, els detinguts estarien presumptament implicats en diferents fets delictius. Concretament, se'ls relaciona amb l'accés a un immoble de Santa Coloma i la temptativa d'obertura d'una caixa forta de l'interior del mateix, al febrer. Al maig, amb la sostracció d'una màquina expenedora d'un hotel d'Andorra la Vella. A l'abril, amb la sostracció d'un telèfon mòbil i d'unes claus en una guarderia d'Andorra la Vella. També a l'abril, amb la sostracció de la recaptació forçant unes màquines recreatives infantils al Parc Central, amb fets semblants als anteriors en una màquina al nucli antic d'Andorra la Vella i amb danys en forçar la porta d'entrada d'un bar de Santa Coloma.

També se'ls relacionaria amb diversos furts de tabac en almenys tres centres comercials d'Andorra la Vella, així com amb possibles vendes i consums d'estupefaent marihuana.

Els tres detinguts van ser posats a disposició judicial i posteriorment ingressats al Centre Penitenciari, va informar el cos policial.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT