PUBLICITAT

Santa Coloma va celebrar un any més la Festa del Poble

  • Una sardinada popular i un ball de tarda, entre les activitats realitzades
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Un cuiner tomba la paella on es preparen les sardines, ahir. Foto: ÀLEX LARA

La Festa del Poble, amb motiu de la celebració de la tradicional diada de Sant Joan, va aconseguir aplegar ahir a un gran nombre de persones especialment durant la Sardinada Popular que va tenir lloc a Santa Coloma. Aquest acte va anar seguit d'un ball de tarda i una rifa de diversos objectes de regal, de packs d'activitats turístiques, entrades a Caldea i a la piscina i en un sopar per a dues persones. Tots els esdeveniments van ser organitzats per usuaris i monitors de la Casa Pairal del Comú d'Andorra la Vella.

Aquest any la Festa del Poble tenia com a objectiu organitzar una trobada de gent gran amb els visitants per aconseguir, d'alguna manera, augmentar les relacions interpersonals i fer conèixer la Casa Quim de Dolsa. L'esdeveniment va acabar amb música i ball, als voltants de les set de la tarda En edicions anteriors la Festa del Poble ha tingut diferents arguments com ara, una arrossada al 2009 i una calçotada al 2010, entre d'altres.

Entre els assistents ahir estava la cònsol major de la capital, Rosa Ferrer, la qual va expressar la seva satisfacció pel « nivell d'assistència i participació aconseguits en la festa d'aquest any».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT