PUBLICITAT

L'operari que va patir l'explosió a la BPA «evoluciona favorablement»

  • Segueix en observació a l'UCI de l'Hospital de Sant Pau de Barcelona
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto:

L'operari de 38 anys que dijous passat va patir una explosió a l'edifici de la Banca Privada d'Andorra ubicat a la plaça Rebés, segueix a la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital de Sant Pau de Barcelona. Segons van informar des del centre hospitalari, es troba en observació i «evoluciona favorablement» del traumatisme cranial que li va provocar una hemorràgia interna.

L'accident es va produir pels volts de les 17 hores de dijous. El ferit i un altre operari, que no va patir ferides de gravetat –va ser atès al mateix lloc dels fets–, treballaven en la manipulació d'una ampolla d'alta pressió per a l'extinció al soterrani de l'edifici. Estaven fent tasques de manteniment amb l'extintor quan aquest va explotar.

L'home que va quedar ferit greu va ser traslladat a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell, i d'allà va ser traslladat en helicòpter a l'Hospital de Sant Pau perquè requeria que se li controlés l'hemorràgia sobretot durant les primeres 24 hores.

Arran de l'explosió, i per un tema de seguretat, la Policia va decidir evacuar l'edifici. L'accident va mobilitzar un bon nombre de dotacions de Bombers i de Policia, ja que en un inici no se sabia quin tipus d'explosió s'havia produït. A més, va fer falta la intervenció de la unitat d'explosius de la Policia, que van controlar l'extintor i van traslladar-lo fins a fora de l'edifici envoltats de fortes mesures de seguretat ja que hi havia risc de noves fuites. Paral·lelament, a l'edifici es van produir alguns danys materials, però no gaire greus.

Hi ha oberta una investigació per part de l'Àrea de Policia Criminal per esclarir els fets.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT