PUBLICITAT

Els paquets de fibra inclouen les comunicacions a mòbils

  • L'operador afegeix 30 minuts de trucades als forfets de 49 i 69 euros
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Els paquets de telefonia de fibra òptica de 49 euros i 69 euros incorporen a partir del proper 1 de juliol 30 minuts mensuals de trucades a mòbils a Andorra. Segons va explicar ahir, Carles Casadevall, director de Relació amb el Client i Màrqueting d'Andorra Telecom, «això suposarà un estalvi d'entre 4 i 6 euros al mes». I va afegir que «aquests trenta minuts es tarificaran per segons per la qual cosa es pagarà per conversa real».

A més de la tarifa plana i dels 300 minuts de trucades a destinacions fixes europees, els paquets de fibra òptica de 49 euros i 69 euros, incorporaran 30 minuts mensuals de trucades a mòbils a Andorra. En queden exclosos els paquets de fibra de telefonia mini (els de 15 euros i 39 euros mensuals). Andorra Telecom espera que aquesta nova oferta ajudi els clients a decidir-se per instal·lar la fibra òptica a casa. Casadevall va recordar que el nombre d'abonats a la fibra òptica ja frega els 22.000, dels 26.000 clients de banda ampla. La resta, 3.600 abonats, encara utilitzen la connexió per ADSL, segons les últimes dades del maig passat. Casadevall també va recordar que a partir d'aquest dimarts estan disponibles els nous serveis de SOM Televisió.

D'una banda, un nou descodificador amb un disc dur de 320 GB que permet enregistrar els continguts i posar la pausa mentre es mira un programa en directe. A més, inclou vídeo sota demanda a través del Canal Plus Yomvi, amb 1.200 títols que es poden adquirir a un preu d'entre 1 i 8 euros.

televisió al mòbil / L'última novetat és la possibilitat de veure 14 canals de SOM Televisió a través de dispositius mòbils Android i iOS. El nou sistema permetrà que cada usuari es connecti des de tres dispositius diferents, i sempre via wi-fi. Recordem que l'abonament bàsic al servei de televisió, telefonia i internet és de 69 euros, sense IGI. El paquet inclou 84 canals, amb canals de primera línia segons l'operador, que incorporen continguts educatius, canals informatius, documentals, sèries de ficció i cinema. El que no inclou són els esports que formen part d'un paquet addicional, Esport +, amb quatre canals temàtics entre els quals hi ha el Canal + Futbol i el Canal + Golf. L'abonament és d'11 euros mensuals que cal afegir al paquet bàsic de 69 euros, sempre sense IGI. A més, SOM Televisió ofereix una opció similar amb el Cinema +, també per 11 euros al mes i una opció total, amb 114 canals, al preu de 36 euros al mes, que cal afegir als 69 del paquet bàsic, o sigui per 105 euros, gairebé 110 amb l'IGI inclós.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT