PUBLICITAT

Loan i Verdonck, 2ns al Red Bull Ring d'Àustria

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Àlex Loan i el seu nou company, Nico Verdonck, van assolir el segon lloc i pujar de nou al podi a la 3a cursa de la temporada de Le Mans Prototype Challenge (LMPC), disputada el cap de setmana al Red Bull Ring d'Àustria.

Després de sortir primer de la graella de la categoria, no va poder mantenir la 1a plaça, baixant un lloc que es va mantenir les tres hores de cursa. «Ha estat impossible recuperar en trobar-me molts vehicles davant. Ho he intentat però no he pogut arribar-hi. Malgrat això, estic content. L'equip està satisfet i jo he notat la meva progressió», va dir el lauredià.

La presència de Verdonck a l'equip, un pilot de 27 anys i amb experiència, va ajudar Loan. «Verdonck porta molts anys a la competició. Hem fet un bon treball.». Després de tres hores de cursa, Loan i el seu company, han acabat a només 5 segons dels primers classificats a LMPC, els pilots també d'Oreca, Chatin i Hirsch. A la general de totes les categories Loan i Verdonck, van ser 8ns d'entre 26 pilots. Hongria, pròxima cita, el 13 i 14 de setembre.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT