PUBLICITAT

El Palau de Gel manté el nombre de clients al juliol

  • La resposta de francesos i espanyols no és satisfactòria
EL PERIÒDIC
CANILLO

Periodic
Usuaris del Palau a la pista de gel Foto: ÀLEX LARA

El Palau de Gel ha tancat el mes de juliol amb xifres similars a les del mateix període de l'any passat. Així ho ha explicat el coordinador del Departament d'Esports del Comú de Canillo, Francesc Oriol, que ha destacat que les xifres es poden atribuir sobretot a la consolidació de les estades esportives durant l'estiu, que cada cop vénen de més lluny i mica en mica augmenten els dies d'estada. De cara a aquest mes, Oriol ha indicat que la previsió és que el nombre de clients pugui augmentar i superar els registres de l'agost passat, i s'ha mostrat convençut que hi ajudarà la imminent posada en marxa de la nova zona infantil amb quads elèctrics dins de la pista de gel. De fet, ha reconegut que tot el sector «espera que l'agost vagi millor, és un sentiment global».

El coordinador del Departament d'Esports del Comú de Canillo, Francesc Oriol, ha explicat a l'ANA que en general, des de principis d'any, les xifres de freqüentació del Palau de Gel són similars a les de l'any passat, destacant un lleuger increment en el nombre de clients del mes de maig.

Pel que fa a l'estiu, el responsable de la infraestructura ha indicat que fins a la data les xifres es mantenen similars a les de l'any passat, i ha destacat la consolidació de les estades esportives. Aquest any se n'acolliran cinc, una més que l'any passat, provinents de Rússia, Finlàndia i França. Aquests esdeveniments, que cada cop són d'equips més llunyans, permeten incrementar el lloguer de la pista de gel i també beneficien l'economia de tota la parròquia, ja que en el cas dels finlandesos, l'estada va permetre que fins a 300 persones s'allotgessin als hotels de Canillo. A més, també s'han incrementat les estades a la piscina, sobretot amb grups de natació de Catalunya.

Pel que fa al mes d'agost, «esperem que vagi millor tal com ho espera tothom», malgrat que «no preveiem un canvi de tendència extraordinari» en relació amb els darrers mesos. D'aquesta manera, i tenint en compte la reducció de despesa que s'està fent, espera acabar l'any amb xifres positives. A més, Oriol ha recordat que l'any passat van registrar molt mala freqüentació durant els períodes de temporada baixa, i en canvi, aquest any sembla que s'estan recuperant i que l'afluència «sigui molt més lineal durant l'any».

estades esportives / En relació a les nacionalitats dels clients, Oriol ha lamentat que l'usuari espanyol i francès segueix a la baixa, mentre que el de nacionalitat russa continua augmentant, i també en el cas de les estades esportives. D'altra banda, també s'observen altres nacionalitats com els holandesos i els belgues. Oriol també ha anunciat que en les properes setmanes es posarà en marxa un nou producte a la pista de gel, que consisteix en una zona infantil de 600 metres quadrats amb un circuit de motos elèctriques.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT