PUBLICITAT

Triquell, Ferré, Llanas i el porter Garcia, les novetats

  • La sub-21 viatja a Dinamarca avui per jugar demà la fase de l'Europeu
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: SÍLVIA CASALS / FAF

Justo Ruiz, seleccionador nacional sub-21, va donar ahir la llista de 18 jugadors que viatgen avui a Dinamarca per a jugar un nou partit de l'Europeu de la categoria. Amb un empat durant aquesta fase, la intenció del combinat tricolor serà mantenir-se ferma davant d'una Dinamarca que es presenta amb un potencial físic que «espanta», en paraules de Ruiz. Tot i això, el tècnic aporta quatre novetats a la llista: el porter Joel Garcia, que juga en detriment de Dani Vinardell, que no ha entrenat fins ara, i els jugadors Enric Triquell, Marc Ferré i Xavi Llanas.

«Contra Dinamarca patirem molt en les jugades a pilota aturada», va manifestar el seleccionador, que de l'anàlisi que ha fet del rival assegura que l'altura mitjana de més de 1,80 és per tenir en compte. «Tenen un central d'1,99m», exposa com a exemple.

Del joc danès, destaca «la referència que tenim del partit d'Estònia», i segons Justo Ruiz això deixa clar que Dinamarca «trenca amb la tradició del joc directe del futbol nòrdic». Segons el seleccionador andorrà, «té jugadors de qualitat entre línies i elabora bones jugades, i així el que fan és barrejar això amb el joc directe, cosa que els hi fa perillosos».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT