PUBLICITAT

La tramitació de les noves fitxes, altre maldecap per al FC Andorra

  • Andorrà, Manolo Jiménez, Andrés i Luigi s'incorporen, però Cristo Pousa s'allunya i es necessita porter
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Justo Ruiz és un home que en els últims dies sembla servir per tot. Una mena d'home orquestra donades les circumstàncies en què ha entrat el FC Andorra. A més dels intents que en fa per intentar tancar una plantilla decent, ja no de garanties, sinó per sortir del pas en la Primera Catalana, ara es troba amb un problema afegit: la Federació Catalana de Futbol (FCF) ha canviat el procediment pel qual els jugadors certificaven via visita mèdica el seu bon estat físic per poder jugar a futbol. Si abans només amb el vistiplau d'un metge tot era correcte, ara la FCF demana que el metge sigui d'una clínica de les que l'ens federatiu en té, de concertades. «Estem negociant perquè puguin venir una delegació a la Seu d'Urgell i poder passar els tràmits, perquè si no els jugadors hauran d'anar a Lleida».

Vist el problema, a menys de 10 dies que comenci la temporada per al conjunt andorrà –la Primera Catlana arrenca aquest dissabte, però el matx de l'Andorra ha estat ajornat perquè juga la selecció absoluta–, Ruiz es desdobla per intentar que les negociacions arribin a bon port. «Aquest any han canviat des de la Federació i ja no serveix qualsevol certificat», afirma. D'aquesta manera, la majoria dels futbolistes del primer equip tenen pendent rebre la seva fitxa federativa, perquè els hi falta el certificat adient.

QUATRE NOVES CARES / Mentre els problemes als despatxos suposen un nou maldecap per a Ruiz, la plantilla agafa forma. Xavi Andorrà, Manolo Jiménez, Luigi San Nicolás i el porter Andrés Benítez ja han signat amb el club, mentre qui és una mica més lluny és Cristopher Pousa, que sembla estudiar ofertes de fora del Principat.

JUSTO DEMANA REFORÇOS / El problema immediat per a Justo Ruiz és que a finals de setembre el porter Albert Julien deixarà l'equip i només hi serà sota pals Andrés. «Necessitem fitxar un porter», afirma el tècnic, que fins i tot va més enllà i reclama noves incorporacions: «Un defensa central, un jugador de banda migcampista amb recorregut i un punta que ens garanteixi deu gols per temporada».

Amb Ilde, Ayala, Mejías, Moisés, Somoza, Oriol, Leo Alves i companyia, Ruiz ha confeccionat un equip del que està «satisfet perquè té experiència», però on trobarà a faltar pesos pesants d'altres anys com Pujol, Toscano, Cristian, Emili o Roca, que van decidir deixar l'equip.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT