PUBLICITAT

Una trentena de presentacions a la Festa del Llibre del Pirineu

  • La 17a edició a Organyà comptarà amb 13 estands d'editorials, llibreries i entitats
EL PERIÒDIC
ORGANYÀ

Periodic
La Festa i Fira del Llibre d'Organya, l'any passat Foto: c. comarcal de l?alt urgell

La 17a edició de la Festa i Fira del Llibre del Pirineu, que se celebra aquest cap de setmana a Organyà, comptarà amb 13 estands d'editorials, llibreries i entitats i, paral·lelament, acollirà la presentació d'una trentena d'obres d'autors i temàtica pirinenca. A la llista de convidats hi figuren Antoni Marí, Armand Puig, Vicenç Llorca i Vicenç Villatoro.

El programa d'actes segueix l'estructura dels anys anteriors, però presenta com a novetat una reestructuració de l'espai de la carpa per tal d'integrar millor tota l'oferta editorial i les activitats que s'hi desenvoluparan. Alhora, els actes adreçats al públic infantil compartiran escenari amb la resta de les activitats i en horaris diferenciats.

La tarda de divendres estarà dedicada a recordar i debatre la figura de l'historiador Joaquim Miret i Sans, descobridor de les Homilies d'Organyà, amb una conferència de la medievalista Reis Fontanals, de la Biblioteca Nacional de Catalunya, i la presentació de la reedició de l'obra de Miret Sempre han tingut bec les oques. Ja a la nit, el Club de Lectura d'Organyà presentarà Terra escrita, una lectura en viu de fragments de textos d'autors pirinencs, amb música de la Sonsoni.

Dissabte, des de les 11 del matí, s'aniran succeint les presentacions de llibres d'autors i temàtica del Pirineu, estructurades en cinc blocs de quatre o cinc obres cadascun i que s'aniran alternant amb els Contacontes de muntanya. El matí es tancarà amb un vermut-concert i la tarda s'obrirà amb un cafè-concert, tots dos a càrrec del Duet Daura i alumnes d'Organyà de l'Escola Folk del Pirineu. Una taula rodona sobre la crisi de les llibreries, amb la participació de Marí, Villatoro i Llorca; la lectura de les homilies, a càrrec de Marí i Armand Puig, i el lliurament dels premis literaris Homilies d'Organyà posaran el punt final a la Fira.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT