PUBLICITAT

Estabilitzat el servei del correu .ad després d'una nova incidència

  • Ahir al matí es va produir la mateixa disfunció detectada dilluns passat
L. F. M
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: ÀLEX LARA

La mateixa disfunció detectada dilluns en l'enviament i recepció d'alguns correus des del domini andor­ra.ad va tornar a produir-se ahir a les 11.00h aproximadament. Aquesta disfunció va consistir en retards importants en el trànsit de cor­reus, des de pocs minuts fins a mitja hora.

Segons va informar Andorra Telecom, cap a les 17.00h aproximadament es va aconseguir estabilitzar el servei. La causa del problema doncs, va ser de nou una disfunció dels equips antispam que van provocar un retardament en l'entrada i sortida de correus @andorra.ad.

Tot i que el sistema funcionava amb normalitat ahir a la tarda, encara quedaven pendents alguns correus del matí. Andorra Telecom va explicar que aquests missatges pendents anirien arribant de forma progressiva durant la mateixa tarda.

Finalment, Andorra Telecom va demana ahir disculpes als clients que s'han vist afectats i va informar que està treballant per acabar amb les incidències al correu .ad que han afectat repetides vegades el servei durant el mes d'agost passat i la primera setmana de setembre.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT