PUBLICITAT

Un accident provoca talls de trànsit a la Massana

EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Foto: ÀLEX LARA

Ahir al matí va tenir lloc un accident a la boca oest del Túnel de les Dues Valires que va provocar que la Policia hagués de tallar la circulació en sentit sud direcció a la capital durant una estona. Un turisme 4x4 conduit per un noi de 18 anys va topar amb un camió i va quedar bolcat al mig de la rotonda. No hi va haver ferits ni danys materials.

Per altra banda, també va tenir lloc un accident a la rotonda entre els carrers Constitució i Prat Gran, a Escaldes-Engordany. En l'accident es van veure implicats dos vehicles, una motocicleta Suzuki DR400 i un turisme Volkswagen Golf, tots dos matrícula del Principat. Inicialment hauria resultat ferit lleu el motorista, un andorrà de 40 anys d'edat.

DETENCIONS / La Policia va detenir sis persones per conduir sota els efectes de l'alcohol durant la darrera setmana. Les taxes d'alcohol a la sang dels detinguts oscil·laven entre els 0,88 g/l i els 2,63 g/l. Entre les detencions destaquen la d'un resident portuguès de 59 anys, que va ser detingut el dimecres 4 de setembre amb una taxa de 2,24 g/l i la d'un andorrà de 23 el passat diumenge 8 de setembre, amb 2,63 g/l.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT