PUBLICITAT

El nombre d'aturats disminueix un 5,3% a l'agost

  • Les matriculacions de vehicles tornen a baixar
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El Servei d'Ocupació. Foto: EL PERIÒDIC

El mes passat es va tancar amb 802 persones inscrites al Servei d'Ocupació en recerca de feina, el que suposa un descens del 5,3% respecte al mes anterior, quan se'n van comptabilitzar 847. Així ho va fer públic ahir el Departament d'Estadística en una nota en què assenyala que els beneficiaris de la prestació econòmica per desocupació involuntària se situen 100, un 20% menys que el mes passat. Pel que respecta al nombre total de llocs de treball ofertats va ser de 170, un 19,4% menys que al juliol.

Estadística també va assenyalar que al mes d'agost es van comptabilitzar a través del Servei d'Ocupació un total de 39 contractacions via el Servei d'Ocupació, de les quals nou es van realitzar a través dels Programes de foment (Programa per al foment de l'ocupació i la formació en el si de l'empresa i Programa de foment de la contractació indefinida de treballadors desocupats).

VEHICLES / Les matriculacions de vehicles durant el mes d'agost van ser un 8,3% inferiors a les de l'agost de l'any passat, amb un total de 154. Pel que fa a les dades mensuals, a la variació de l'agost va ser de 0,2%, la més baixa dels últims sis mesos, i contrastant amb les variacions positives dels anteriors cinc mesos.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT