PUBLICITAT

Un segon 'De copes...' amb parada a la Casa de la Vall

  • Es faran visites guiades cada 30 minuts i també hi ha dos sortejos
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: TONY LARA

L'Associació de comerciants del Centre Històric d'Andorra la Vella organitzarà una nova edició de De copes al Centre Històric prevista pel proper dijous. Aquest cop i com a novetat el Servei de Guies de Patrimoni Cultural farà visites guiades a la Casa de la Vall cada 30 minuts des de les 6 de la tarda fins a les 8 del vespre i des de les 9 fins a mitjanit. A més, també s'han organitzat dos sorteigs: un viatge per a dues persones a les Caves Freixenet al Penedès, que es repartirà entre els clients dels comerços, i l'altre per a les bodegues Viñas del Vero a Somontano, entre els clients de la zona de restauració.

L'Associació de Comerciants comptarà amb la presència de 69 establiments, una quinzena més que a la primera edició. Segons Meritxell Teruel, vocal de l'associació, «aquest cop ens agafeu preparats, perquè ningú s'esperava el gran èxit de la primera edició» i hi haurà més terrasses i espais més grans per a «que hi càpiga tothom».

Pel que fa al comú, el cònsol menor, Jordi Minguillón, va assegurar ahir que els diners que la corporació hi inverteix, entre 2.000 i 3.000 euros, entren als pressupostos destinats a la promoció econòmica de la parròquia. El cònsol menor vaa mantenir que la corporació local hi col·labora «gustosament i esperem que sigui un èxit» perquè després aquesta activitat «té un revingut econòmic dins de la parròquia», informa l'ANA.

regals especials / L'horari d'aquesta segona edició de De Copes al Centre Històric serà el mateix, des de les 7 del vespre fins a mitjanit, i els comerços convidaran als assistents a una copa de vi, cava i regals especials. També estan previstes activitats per amenitzar la jornada, com ara la presència de ràdio en directe des de davant del comú, l'actuació de disc-jòqueis a diferents places del Centre Històric i una xocolatada popular a les 23.30 hores al Cap del Carrer.

Si les condicions meteorològiques no són favorables, la festa es desplaçarà a l'interior dels establiments.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT