PUBLICITAT

La 'Gimkna't a 7 bandes' vol donar a conèixer el Principat

  • L'objectiu és promoure entre els joves les activitats d'oci a nivell nacional
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

La tercera edició de la Gimkna't a 7 bandes s'ha concebut per tal que els joves que hi participen també puguin visitar llocs d'altres parròquies que no siguin les seves i promoure així les activitats d'oci que hi ha a nivell nacional. Així, els premis que es repartiran també han estat pensats amb aquest objectiu i es guanyadors obtindran regals per gastar a Andorra.

La 3a edició de la Gimkna't a 7 bandes tindrà lloc el pròxim 5 d'octubre amb sortida i arribada a Encamp i està organitzada pels departaments de Joventut dels set comuns i el Govern d'Andorra.

La nova edició de la Gimkna't a 7 bandes promourà la ciutadania activa i la participació social dels joves, però potenciant el valor de conèixer altres llocs del propi país. Tot i que aquest any no es recorreran totes les parròquies, sí que es posarà èmfasi en què els joves coneguin indrets d'altres parròquies amb l'objectiu de descobrir i d'ampliar els llocs d'oci juvenil.

A més, aquest any s'han reduït les franges de participació i només es farà per a joves de fins a 20 anys. D'aquesta manera, hi haurà dues categories, una per a joves de 12 a 15 anys i una altra de 15 a 20 anys. Cada grup estarà format per quatre persones. Des de l'organització s'espera arribar a la xifra de l'any passat, 48 grups, amb un màxim de 200 participants.

La Gimkna't en sí consisteix en superar sis proves de lleure per diferents indrets del país. Cada prova té una puntuació màxima de 10 punts, i el participants podran obtenir un màxim de 60 punts.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT