PUBLICITAT

La Capsa s'estrena triplicant l'oferta formativa

  • Art teràpia per a nens, taller de nu o washi tape, algunes novetats
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Assistents a la mostra, ahir durant la inauguració de la Capsa Foto: TONY LARA

L'escola d'art de les Valls del nord va inaugurar ahir al vespre una nova etapa sota el nom de La Capsa amb una mostra col·lectiva representativa de les activitats que s'hi podran realitzar tot l'any. La Capsa serà un lloc on «hi cap tot i tothom», segons va manifestar la seva responsable, Rosa Mujal. La idea és mantenir els cursos bàsics de l'escola com pintura, dibuix o plàstica però ampliar l'oferta amb tallers monogràfics, xerrades i altres activitats culturals per «adaptar-se al públic», va dir Mujal. Aquestes sessions temàtiques s'han programat seguint el concepte de Do it yourself (fes-ho tu mateix), ja que cada cop està més de moda que tothom pugui fer les seves pròpies creacions. Amb tot, l'oferta de La Capsa es triplica amb tallers i sessions monogràfiques d'art teràpia per a nens, aerografia, taller de nu, washi tape, fes la teva targeta o restauració de mobles.

L'objectiu és també estar obert tot l'any i per això durant les vacances de Nadal oferiran tallers gratuïts i s'adaptaran els tallers monogràfics a les diferents èpoques de l'any.

La resposta per ara és bona ja que han captat l'interès del públic i de persones que s'han ofert per fer cursos. L'any passat van tenir millor acollida de les activitats puntals que no pas de les del curs escolar ja que, segons va informar a l'ANA Mujal, alguns usuaris no es poden permetre pagar els 55 euros mensuals dels cursos escolars però en canvi valoren assumir el cost per exemple de 80 euros del taller de nu que es fa el segon trimestre.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT