PUBLICITAT

RE+VOLUCIÓ

  • TEDxAndorralaVella proposa una jornada completa de matí i tarda amb 14 ponents H La 5a edició incorpora streaming
L.F.M.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Felipe Gallardo, Pilar Zúñiga i Elena Pampliega ahir abans de la presentació de la nova edició de TEDx Foto: TONY LARA

«A Andorra tenim idees, nosaltres contribuïm a donar a conèixer que les tenim i ajudem a que n'hi hagi més». Amb aquestes paraules va explicar ahir el responsable de TEDxAndorralaVella, Felipe Gallardo, la tasca de les jornades que organitzen, i que el proper dissabte 28 de setembre arriben a la seva 5a edició, amb el patrocini de Crèdit Andorrà.

Les 14 ponències d'uns sis minuts tindran lloc al vestíbul del Consell General i s'allargaran durant tot el dia. Els ponents debatran, conversaran i establiran un diàleg al voltant del concepte Re+volució, «difonent idees que provoquen canvis i explicant els seus propis canvis de vida».

Les intervencions, doncs, parlen de tots tipus de canvis, que van des de com un greu accident pot canviar la vida, però no les ganes de competir, del qual parlarà Albert Llovera, i com no, dels canvis que han portat les xarxes socials a les nostres vides. En aquest punt algunes visions que, si més no pel seu títol, ja avancen tocs humorístics i curiosos, com la de la periodista Eva Arasa, amb Julieta amb Smartphone o ¿Què diria el el twitter de Gandhi?, segons el parer de l'expresident del parlament català, Ernest Benach.

L'organització aposta per les noves tecnologies per difondre els seus continguts i com a novetat aquest any incorpora l'streaming: des del web www.tedexandorralavella.com es podran veure en directe totes les conferències.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT