PUBLICITAT

La 6a Fira mercat del bolet aplegarà fins a 11 paradistes

  • La Massana fogons oferirà menús amb el fong com a protagonista
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Foto: ANA

La 6a Fira del bolet d'Arinsal, que se celebrarà aquest cap de setmana a la localitat massanenca, comptarà amb 11 paradistes que oferiran tot tipus de productes relacionats amb la micologia i l'artesania. Els més especialitzats en bolets vindran de fora d'Andorra, concretament de Colonia Rosal (Berga).

Aquest any també hi haurà tallers infantils, una ruta de l'aperitiu del bolet, menús especialitzats i el tradicional concurs boletaire. Paral·lelament 11 bars i restaurants del poble faran la ruta de l'aperitiu de la tapa, que consisteix en una tapa elaborada amb bolets i una beguda per dos euros, va informar l'ANA.

Per complementar l'oferta, aquest cap de setmana també s'inicien les 6es Jornades gastronòmiques La Massana fogons, que es perllongaran fins al 20 d'octubre i tindran el bolet com a producte protagonista. Fins a 14 restaurants prenen part d'aquesta iniciativa gastronòmica, que a part de bolets també ofereixen productes de la cuina d'alta muntanya. Els menús costaran entre 20 i 30 euros.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT