PUBLICITAT

L'entrada de vehicles a l'agost augmenta gairebé un 3%

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: TONY LARA

Un total de 475.009 vehicles van entrar al país durant el mes d'agost, un 2,9% més que l'agost del 2012. Aquest augment es va produir gràcies a l'increment del 5,5% de turismes provinents d'Espanya. En canvi, els vehicles provinents de França van disminuir un 0,9%.

Malgrat tot, l'acumulat de vehicles de l'any 2013 baixa un 1,9% respecte al mateix període del 2012, arribant als 2.701.977 vehicles. I si s'agafen les dades ajustades, que tenen en compte la influència dels festius i d'altres efectes del calendari, l'entrada de vehicles del març es va reduir, mentre que entre l'abril i l'agost ha anat a l'alça. Malgrat tot, l'augment va disminuir lleugerament durant l'agost.

També és negatiu l'acumulat dels darrers 12 mesos, que presenta una disminució de l'1%. Cal destacar també la reducció d'un 3,8% de l'entrada de vehicles pesants durant aquest període.

les importacions segueixen caient / D'altra banda, Estadística també va informar ahir que les importacions durant el mes d'agost van ascendir a 86,78 milions d'euros, el que suposa una disminució del 2,1% respecte al mes d'agost de l'any anterior. Pel que fa a l'acumulat d'aquest 2013, les importacions són per un valor de 692,27 milions d'euros, el que es tradueix en una disminució de l'1%.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT