PUBLICITAT

L'Espai Lleure es trasllada a una zona més cèntrica

  • Estarà a la plaça dels Dos Valires i manté la capacitat per a 60 infants
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: TONY LARA

L'Espai Lleure 2, destinat a nens d'entre 6 i 12 anys i que fins ara estava situat a Fiter i Rossell, s'ha traslladat a la plaça dels Dos Valires. La capacitat de l'espai continua sent per a 60 infants –n'hi ha 48 d'inscrits– i les instal·lacions se situen molt a prop d'altres serveis comunals per a la infància, com les escoles bressol o l'Espai Lleure 1, destinat a nens d'entre 3 i 6 anys.

Tal i com va explicar ahir la cònsol, Trini Marín, «els pares demanaven des de fa temps que l'Espai Lleure es traslladés a una zona més cèntrica perquè la circulació dificultava que poguessin deixar i recollir els nens». A més, molts dels nens d'escoles llunyanes havien d'utilitzar el transport escolar per arribar-hi, i ara podran anar-hi caminant amb els monitors.

La consellera d'Infància i Joventut, Núria Pons, va afegir que també havien estudiat una altre indret com a opció, l'antiga escola bressol del carrer Mossèn Adellach, però que tant per l'espai com per l'ubicació s'han decidit per les instal·lacions de la plaça dels Dos Valires. Aquestes havien estat el despatx de circulació.

Pel que fa a la inversió, la cònsol va assegurar a l'ANA que el material per als nens s'ha reutilitzat i que només s'ha hagut de fer front a les obres d'adequació de l'edifici, com la pintura o electricitat. Les feines les s'han fet durant l'estiu amb els treballadors de la borsa de treball de Govern.

D'altra banda, les instal·lacions de Fiter i Rossell on fins ara hi havia l'Espai Lleure 2 passaran a ser del Centre Espai Lúdic. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT