PUBLICITAT

Kàrting urbà i 20 activitats per al primer Dia jove lauredià

  • Gil celebra el nou caire més participatiu i actiu del jovent de la parròquia
CLARA GARNICA
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
El cartell promocional, amb De Santiago i Gil al fons Foto: TONY LARA

La parròquia de Sant Julià de Lòria va presentar ahir el primer Dia jove lauredià, que tindrà lloc el proper dissabte. En total s'hi han programat una vintena d'activitats entre les 10 i les 22 hores. Al matí aquestes estaran més adreçades als joves d'entre 12 i 17 anys, mentre que ja a la tarda estaran més pensades per la franja entre els 17 i els 29. Durant aquest dia dedicat als joves de la parròquia –però també «a la resta d'andorrans i de fora del país», tal i com va manifestar el responsable de Joventut i Voluntariat, Eugeni de Santiago–, destaca la instal·lació d'un circuit de karts al pàrquing del Camp Gran.

Santiago va explicar que es tracta dels karts de l'expilot Marc Gené que hi ha al Tarter. Però la singularitat és que es podrà gaudir per primera vegada al país d'un circuit de karts urbà. El kàrting estarà obert tot el cap de setmana.

Paral·lelament, s'han previst partides d'escacs, un torneig de joc de rol que ja compta amb una trentena de participants, partides de tennis taula, una masterclass d'scooter i skate, actuacions musicals de grups del país i de la Seu, o monòlegs, entre d'altres activitats.

El Dia jove lauredià ha estat una realitat gràcies a les aportacions fetes per més d'una trentena de joves de la parròquia. En aquest sentit, la cònsol Montserrat Gil va voler destacar el seu canvi de comportament els darrers dos anys. «Ara el jove torna a col·laborar, està més actiu i demanen que se'ls tingui en compte».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT