PUBLICITAT

Tallers de relaxació a partir de la sofrologia

EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Dins el programa del Voluntariat pel Benestar, el Comú de la Massana compta aquest any amb un curs de tècniques de relaxació a partir de les tècniques de la sofrologia. Estarà impartit per les especialistes Àngels Farré i Anna González.

Avui es realitza una sessió inicial a la Casa Pairal massanenca. Està oberta a tothom i serveix per explicar els objectius i avantatges d'aquesta disciplina, que utilitza tècniques de relació i d'imaginació com a mitjà per al desenvolupament del benestar psicofísic de l'ésser.

El taller que s'impartirà cada dimarts i inclou el dibuix i la pintura –nocions bàsiques– com a mitjans per aconseguir la relaxació, introduint tècniques sofrològiques.

Segons les sofròlogues Farré i González, l'objectiu és desenvolupar la vida interior de les persones, activant la seva capacitat de concentració, observació i contemplació de la bellesa com a fons de serenitat i creixement personal. El programa inclou nocions senzilles de dibuix i pintura, a més de pràctiques de tècniques de relaxació sofrològiques.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT