PUBLICITAT

L'Executiu fa una donació de 37.500 euros per al Pakistan

  • Del total, 7.500 euros seran entregats a la plataforma d'ONG d'Andorra
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Dues dones afectades pels aiguats. Foto: SHAKIL ADIL

El Govern farà una aportació de 37.500 euros per tal de contribuir a l'ajuda als damnificats pels forts aiguats del Pakistan del mes d'agost passat. Així ho va publicar ahir el BOPA, a partir d'un edicte aprovat el 25 d'agost, gestionat pel Ministeri d'Afers Exteriors i Relacions Institucionals. Els 37.500 euros atorgats en caràcter d'urgència es destinaran a dues entitats diferents. Per una part, 30.000 euros seran pel Programa Mundial d'Aliments (PAM), i, da'ltra banda, els 7.500 euros restants es destinaran a la plataforma d'ONG d'Andorra.

A mitjan agost la plataforma d'ONG d'Andorra va iniciar una campanya per recaptar fons per ajudar els damnificats pels aiguats del Pakistan, que ha deixat més de 14 milions de persones afectades. Les altes temperatures fan témer grans epidèmies i els efectes devastadors del còlera en poc temps, motiu pel qual s'ha fet una crida mundial d'ajuda, a la qual les ONG del Principat també han respost.

Tal com és habitual en aquests tipus de campanyes solidàries, s'han obert comptes als bancs del país per poder fer les aportacions econòmiques i també s'ha establert, en col.laboració amb Andorra Telecom, un número solidari, el 141. Realitzar una trucada significa automàticament fer una donació de dos euros.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT