PUBLICITAT

Nova pista del furt a la Cellini: la clau d'una caixa bancària

  • Es va trobar amagada a un campament al rec de l'Obac
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un treballador tanca la joieria, el dia del robatori Foto: ÀLEX LARA

La Policia segueix investigant sobre el robatori a la joieria Cellini el passat 19 de setembre. A dia d'avui no s'ha localitzat el botí furtat pels joves lituans, i valorat en 440.000 euros. Són poques les pistes que té el cos després que els quatre joves, encara a la presó, es neguessin a parlar davant del Batlle sobre els fets. Només hi ha un únic element sobre el qual es poden arribar a noves conclusions: una clau que suposadament obre una caixa bancària i que es va trobar a un campament al rec de l'Obac.

Segons va informar ahir Andorra Televisió la Policia ha desestimat seguir buscant les joies en algun punt amagat del territori andorrà, i se centra en saber la procedència d'aquesta clau trobada al campament on els lladres van estar amagats. Paral·lelament, es manté la teoria que hi hauria un cinquè implicat en el robatori, i que no ha estat encara localitzat.

En aquest sentit, la setmana passada els agents van intervenir un ciutadà lituà que feia estada a l'alberg de la Comella. Posseïa aparells mòbils i estris per acampar a la muntanya. Tot i això, no se'l va detenir ja que no se'l va poder relacionar amb el cas de la Cellini.

El robatori a la joieria d'Escaldes-Engordany va tenir lloc a les 11 del matí. Els joves lituans van entrar a l'establiment amenaçant amb pistoles als treballadors. Posteriorment es va descobrir que eren falses. Van intentar fugir del país, amb taxi i un vehicle propi, però van ser interceptats abans d'aconseguir-ho.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT