PUBLICITAT

El comú preveu una gran afluència a la 'Shopping night' de Vivand

  • La corporació inverteix 25.000 ? en l'organització de l'esdeveniment
L. F. M
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El conseller de Turisme del Comú escaldenc, ahir, durant la presentació de la ?Shopping night'. Foto: TONY LARA

La Shopping night organitzada pel Comú d'Escaldes-Engordany el proper dissabte, coincidint amb la festivitat del Pilar, «ha despertat interès entre els turistes», va assegurar ahir el conseller de Turisme, Eduard Molné. Són dos els indicadors en els quals es basa el comú per tenir «la garantia» que la nit serà un èxit: en primer lloc, «el 98% d'ocupació hotelera» registrada pels hotelers de la zona –alguns dels quals han ofert pacs amb entrada per diumenge a Caldea que «han tingut bona resposta»–, i en segon lloc, les demandes de VIP Pass rebudes, «més de 500 en quatre dies», per a les activitats que s'organitzaran al CIAM.

«La clau» perquè la marca Vivand funcioni és «que hi passin moltes coses», així doncs, des del comú ja van dir que «segur que no serà la primera nit de compres», i la intenció és repetir-la durant la temporada d'hivern. El pressupost destinat per a l'organització de l'esdeveniment ha estat de 25.000 euros.

MODA, GASTRONOMIA I SORTEJOS / Els comerços del carrer de la Unió fins al CIAM, «no només la zona per a vianants, sinó tot Vivand» estaran oberts de les 19 hores fins les 00.00h. «L'objectiu és que la gent tant del país com de fora es quedin a sopar i després facin les compres», va explicar Molné, i per aquest motiu els restauradors oferiran més de 200 tapes de moda «basades en els principals estils de la temporada de tardor-hivern». Segons va informar ahir el conseller, «més de 30 restauradors s'han bolcat en aquesta acció».

El CIAM ha estat escollit com «la zona VIP» on s'oferirà càtering, sortejs, etc. «per tal que la gent passegi fins a la part alta i no és quedi només a la zona del carrer de la Unió». A la part alta també hi haurà una passarel·la, l' Urban hair, on les perruqueries del país faran una desfilada i de les 19 a les 21 hores oferiran talls de cabell gratuïts.

La zona comptarà amb cinc punts d'informació repartits i fotomatons personalitzats de Vivand, que es podran utilitzar si s'han efectuat compres superiors a 40 euros: «hem vinculat totes les accions amb la compra», va detallar Molné. La majoria de comerços de la zona hi participaran i el comú ha posat a disposició de tots un professional en aparadors, «sobretot pels petits comerços que no hi tenen accés», i aquest «ha tingut molt bona rebuda».

Finalment els concursos a Instagram i Twitter, amb premis com estades a la parròquia o entrades a l'Inúu, permetran fer-ne promoció a la xarxa.

Els aparcaments seran gratuïts de les 19 hores fins a la una de la matinada.

MILLORES, PROPERAMENT / El conseller de Turisme escaldenc va anunciar ahir que «en breu» es farà una intervenció a l'Avinguda Carlemany en el paviment, on actualment encara s'aprecia l'antiga senyalització, i «es farà un canvi important».

Pel que fa al resultat de l'enquesta del CRES en la qual es preguntava als ciutadans pel tancament al trànsit de l'Avinguda Carlemany, Molné no va voler avançar resultats concrets, però va sí que va assegurar que «són molt bons».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT