PUBLICITAT

La primera nevada de la temporada deixa gruixos de més de mig metre

EL PERIÒDIC
CANILLO

Periodic
Una màquina llevaneu neteja la calçada a Incles, ahir. Foto: TONY LARA

L'esperada nevada d'ahir, acompanyada d'una acusada baixada de temperatures i vent del nord, va deixat gruixos de 10 a 15 centímetres a partir dels 1.200 metres, superant el mig metre a les cotes altes del país, com és el cas del sector esquiable del Pas de la Casa. La neu també va fer acte de presència durant la nit de dijous i la jornada d'ahir a Andorra la Vella, Escaldes-Engordan i a Sant Julià, però amb gruixos poc significatius.

Pel que fa a l'afectació a les carreteres, a primera hora del matí era obligatori l'ús d'equipaments especials a partir de Canillo i la Massana (a la tarda l'obligatorietat es va desplaçar fins a Llorts), així com a l'accés a França a la RN22 i RN20 i al Coll de Pimorent a la RN320. A més a més, es va haver de tancar el Port d'Envalira fins les 10 del matí.

Segons va informar ahir Grandvalira, les previsions són favorables per als propers dies. S'esperen nevades fins dimarts i baixes temperatures, que ahir van arribar a ser de 7 graus negatius. Així, tant Grandvalira com Vallnord van poder engegar els canons de neu amb la vista posada al 30 de novembre, data prevista d'obertura de les pistes d'esquí.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT