PUBLICITAT

Andorra, protagonista a la primera edició dels premis ‘World Ski Awards’

  • Vallnord, la millor instal·lació d’esquí del país, segons el jurat
EL PERIÒDIC
KITZBÜHEL

premi1
Un moment de la gala. Foto: EL PERIÒDIC

Andorra, les seves pistes d’esquí i les seves instal·lacions per acollir als que practiquen aquest esport, van ser protagonistes aquest cap de setmana a la gala celebrada a Kitzbühel (Austria), en motiu de la primera edició dels premis World Ski Awards. Uns premis que volen reconèixer l’excel·lència del sector de l’esquí a tot el món.
Hi van ser presents candidats d’una vuitantena de països, i d’aquests surten les 20 destinacions més ben valorades, entre elles Andorra. Les pistes i establiments del principat van participar a les categories de millors instal·lacions d’esquí, millors hotels, millor xalet i millor ski boutique.
Pel que fa a la millor instal·lació d’esquí, el premi se’l va endur Vallnord. El premi al millor hotel se’l va endur l’Sport Hotel Hermitage, el de millor Ski Boutique, el Grau Roig Hotel i finalment el millor xalet d’esquí va ser per als Llacs.
Els World Ski Awards són el fruit de la votació d’un públic expert, que ha visitat i valorat prop de 2.000 establiments. Obtenir una distinció és, segons els responsables, el signe de ser un referent de futur en una indústria cada cop més competitiva. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT