PUBLICITAT

Detingut un andorrà de 35 anys amb un quilo d'haixix

  • Volia entrar al país amb 10 plaques amagades a la jaqueta
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Part del haixix decomissat Foto: SFP

La Policia va detenir el passat 3 de gener un home andorrà de 35 anys després de ser intervingut a la Frontera del Riu Runer i trobar-li deu plaques d'haixix amagades dins del folre de la seva jaqueta. Els fets van tenir lloc passades les 23 hores quan els agents de servei de la frontera van controlar el turisme Audi en què viatjava quan accedia al Principat.

En el transcurs de l'escorcoll realitzat al conductor van trobar els 994,2 grams d'haixix que presumptament anaven destinats al tràfic. L'home va ser detingut i posat a disposició judicial. La Policia va apuntar a més que el decomís ha permès desarticular un important focus de venda i distribució d'haixix al país.

D'altra banda, el cos de Policia va informar també ahir sobre la detenció de 15 persones entre el 30 de desembre i el 5 de gener. D'aquestes, cinc van ser per presumptes delictes contra la salut pública, cinc més per delictes contra la seguretat col·lectiva i els altres cinc per altres delictes.

Una de les detencions es va produir el 4 de gener al Pas de la Casa, un francès no resident de 19 anys que es va aturar a les 11.45 hores amb cinc bitllets falsos de vint euros després d'haver intentat adquirir mercaderia en un establiment de la vila.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT