PUBLICITAT

Baró retreu a Bartumeu el canvi de discurs sobre el model d'Estat

  • El demòcrata reconeix cert «desgast» entre l'electorat de DA
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Bartumeu i Baró conversen, en una sessió del Consell General. Foto: ÀLEX LARA

El president del grup parlamentari de DA, Ladislau Baró, retreu a Jaume Bartumeu el contrast entre el seu discurs quan era cap de Govern en relació a la Constitució «com un element aglutinador, de progrés i de modernitat», i les manifestacions que fa ara com a conseller a l'oposició en relació al model d'Estat «dient que segons com el coprincipat està arribant al seu límit» i que «li troba defectes estructurals que abans no els veia».

En declaracions a l'ANA, Baró també va fer referència al posicionament ideològic de DA i a la «pèrdua de plomes» que ha significat per al partit les reformes que han dut a terme fins ara. Assegura, però, que conserven «les plomes més importants: les de la cua que et permeten mantenir el timó i les de les ales que et permeten continuar volant».

En aquest sentit, Baró reconeix que hi ha desgast entre l'electorat de DA i molts dels qui els van donar confiança amb el seu vot el 2011 «no acaben d'entendre les polítiques que desenvolupem i en la seqüència que ho fem». 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT