PUBLICITAT

Ordino també vol regular l'esquí de muntanya

  • El Comú estudia noves ocupacions per al centre de congressos
EL PERIÒDIC
ORDINO

Periodic
Els cònsols d'Ordino en la sessió d'ahir Foto: ÀLEX LARA

La cònsol menor d'Ordino, Consol Naudí, és partidària de regular la pràctica de l'esquí de muntanya com a fórmula per solucionar el problema, però en cap cas prohibir. «Tothom hi ha de caber, però d'una forma ordenada i segura», va declarar, i va afegir que «hi ha molta responsabilitat al darrera que recau en l'explotador de les pistes, i és qüestió d'aclarir tots els termes». Així, coincideix amb el president de Ski Andorra, Josep Mandicó, i amb el Comú de la Massana.

«Fer itineraris està molt bé, però ha d'estar regulat», va dir Naudí en relació al plantejament del Comú de la Massana de la possibilitat de marcar itineraris per a la pràctica de l'esquí de muntanya. La cònsol menor d'Ordino va explicar que «ha d'haver pistes que per la seva complexitat, dificultat i pendent s'haurien de regular per no deixar-hi accedir a ningú perquè és perillós per qui puja però també per qui baixa». Naudí va explicar que actualment «no existeix un tancament de pistes cara amunt, existeix només un tancament cara a baix». «L'estació no té la responsabilitat d'abalisar les pistes per anar cara amunt», sí en canvi que ho fa per baixar, recollia l'ANA.

ORDINO STUDIOS / Després de la sessió del Comú, Naudí també va explicar que estan a l'espera de trobar un ús permanent per al Centre de Congressos, després de l'afer d'Ordino Studios. En aquest sentit, Naudí va dir que esperen la resposta de Rtvasa a la proposta que els van fer de traslladar-hi els estudis de la parapública. Mentre això no passa, el Comú ja ha ocupat el Centre de Congressos per a activitats pròpies de la parròquia, prèvia sol·licitud al batlle.

Per la seva banda, el conseller de la minoria, Èric Bartolomé, va expressar el seu desig que «això es pugui resoldre el més aviat possible per donar sortida a aquesta instal·lació». 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT