PUBLICITAT

La Justícia ja està avaluant com ha de ser la distribució de la nova seu

  • Casadevall es reunirà amb Martí per parlar de la partida pressupostària per al 2015
L.F. M
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

El President del Consell superior de la Justícia (CSJ), Enric Casadevall, va informar ahir que «ja estem treballant en el projecte de la nova seu de la Justícia», analitzant des de quantes aules d'audiència necessitaran fins a quantes cel·les. Casadevall va explicar que «estem fent una avaluació de quants metres quadrats necessitarem, ja que la idea és ubicar-hi tots els departaments que ara queden dispersos», com seria el cas dels despatxos del Consell Superior o els espais destinats a la sala d'autòpsies i laboratoris de medicina forense.

El president del CSJ també va dir que properament té concertada una reunió amb Toni Martí per parlar del pressupost de la infraestructura, «ja de cara el futur Pressupost del 2015, ja que primer calen els vials». Pel que fa a les declaracions del Partit Socialdemòcrata la setmana passada que criticaven el fet que la partida del Pressupost del 2014 destinada a la Justícia sigui la més baixa dels últims anys, Casadevall va dir que «estem en la línia del què s'està fent amb la majoria d'institucions. Què ens diguin quin pressupost ha pujat».

El president del CSJ va informar que estan a punt de tancar l'acord amb el Govern de Navarra per «la informatització» i va concloure que «anem en la bona línia».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT