PUBLICITAT

Diumenge esportiu al Principat amb el VPC i la Copa Constitució

  • El CE Sant Julià també juga a casa avui, dia que coincideix amb la cinquena cita de les G.Series BPA
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: FAF.AD

El Principat estarà farcit de competicions aquest cap de setmana. A més de l'Europeu d'esquí de muntanya, el GrandRide Grandvalira i l'Andorra Fons, avui hi ha cita amb les G.Series i amb el Sant Julià de futbol sala. Demà, VPC i tornada dels quarts de la Copa Constitució.

FUTBOL

El FC Andorra visita un Poblet en mala ratxa

El FC Andorra, que suma tres jornades sense perdre a domicili, visita avui el camp del Marianao Poblet (16.465 hores), un equip que passa per moments delicats en sumar 3 dels últims 21 punts. Es presenta un duel clau per la permanència, donat que  tots dos equips sumen 22 punts. L’Andorra ocupa plaça de promoció i el Poblet, de descens directe.

 

FUTBOL SALA

El Sant Julià, contra un rival de la zona baixa

El CE Sant Julià rep aquesta tarda el Rubí (19.00 h.), un equip de la zona baixa que està a només un punt del descens directe contra el qual necessita sumar els tres punts per no perdre de vista la zona alta de la taula. Lauredians i visitants arriben de guanyar en la darrera jornada.

 

FUTBOL

UE i FC Santa Coloma busquen les ‘semis’

Els dos equips colomencs, UE i FC Santa Coloma, afronten la tornada dels quarts de final de la Copa Constitució amb un avantatge mínim (0-1). La UE, defensor del títol, s’enfronta a la revelació de Primera, l’Ordino, a les 12.00 hores a Alàs i els de Richard Imbernón juguen a les 15.00 h. al Comunal contra l’Encamp, l’únic segona amb opcions reals de classificació. A Aixovall el Lusitans, amb un 11-0 d’avantatge, es medeix amb l’Encamp B a les 16.00 i el Sant Julià defensa un 5-0 a les 12.00 davant l’Engordany.

 

RUGBI

El VPC, a recuperar el terreny perdut a casa

Després de jugar dos partits seguits fora i d’acumular quatre derrotes seguides que l’han allunyat de la lluita per l’ascens, el VPC rep demà (15.00 hores) a casa el Ramonville, equip de la part baixa que suma dues victòries seguides. Partit difícil, però cal recuperar el terreny perdut.

 

HOQUEI SOBRE PATINS

El Cevalls visita la pista del Sant Celoni

L’Andorra HC Cevalls visita demà en un horari poc habitual (9.00 hores) la pista del Sant Celoni. l’equip de Sebastián, que està a tres punts del segon classificat i a sis del líder Folgueroles, no es pot permetre una badada contra un equip que està obtenint  els punts davant el seu públic.

 

ESPORTS DE NEU

G.Series, GrandRide i Andorra Fons

L’Europeu d’esquí de muntanya no és l’única oferta per veure esports de neu. Les G.Series afronten avui la cinquena cita al cicruit del Pas i a més hi ha el GrandRide, prova del Freeride World Qualifier a Grandvalira-Encamp, i l’Andorra Fons al camp de neu de la Rabassa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT