PUBLICITAT

El VPC passa per sobre del Ramonville per 37-12

  • Els andorrans superen sense dificultats un 0-7 en contra des del minut 2
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El fang va ser un dels protagonistes del partit al Camp del Consell Foto: TONY LARA

El VPC Andorra va tenir ahir una oportunitat de sumar i no ho va desaprofitar. Tot i que el matx va arrencar amb un 0-7 en contra gairebé a l'inici, els homes de Didac Martinez van reaccionar contra el US Ramonville (37-12) en un matx que es va convertir en plàcid si no fos per la quantitat de fang que va oferir un espectacle visual als espectadors que van ser al Camp del Consell. Amb aquesta victòria, els andorrans sumen cinc punts més i ja són 37.

Després del primer assaig dels francesos, si algú pensava que el pànic cauria sobre el Camp del Consell estava ben equivocat. Ahir el VPC Andorra era per feina, per no deixar-se vèncer per un US Ramonville Saint Agne que només havia sumat cinc victòries en tota la temporada. Així, els assajos locals van començar a caure, ja que el VPC dominava el joc sense gaire problemes.

En total, sis assajos obra d'Agustín Egea, Edisher Jamrulidze, Jeremy Berrier, Joan Fité, Franck MItjana i Carles Acosta, dues transformacions d'Otar Barkalaia i una penalitat del mateix jugador, van ser els 37 punts que en va sumar l'equip andorrà, que afegia així cinc punts més a la classificació on no deixa de mirar a la part alta, tot i els entrebancs i els problemes per guanyar alguns partits com el de la passada setmana.

Ahir, tot el joc es va desenvolupar davant, donades les condicions del terreny de joc, molt enfangat i que fins i tot posava en dificultats la identificació d'alguns dels jugadors, bruts de cap a peus. Amb 37-7, els francesos, però, van voler dir l'última paraula i van sumar un assaig per tancar el matx en el definitiu 37-12. Era el 8è triomf del VPC.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT