PUBLICITAT

Arriba «l'hora de la veritat» per a Lluís Marín a l'SBX

  • En alpí, Marc Oliveras obté la 34a plaça en supergegant, dins del seu objectiu
EL PERIÒDIC
SOCHI

Periodic
Marín, dissabte just abans de l'entrenament a l'escenari de la cursa Foto: FAE

Avui ha arribat la prova de foc, el dia clau de la temporada per a Lluís Marín. Fa poc més d'un mes es trencava l'espatlla a la Copa del Món de Vallnord-Arcalís, i avui és a Sochi en la lluita per les medalles. El seu potencial hi és, però és tota una incògnita la seva resposta en competició. «Estem molt concentrats i ara fent les últimes preparacions amb l'encerada final», va dir ahir el tècnic Pere Goicoechea. «Pot passar de tot, aquí hi ha els 40 millors del món. Esperem fer la feina bé. Demà és l'hora de la veritat», va sentenciar.

I tant que és l'hora de la veritat. perquè Marín, que avui serà amb el dorsal 25 en les classificatòries que comencen a les 8.00h d'Andorra (les 11.00h a Sochi) ha apostat fort aquesta campanya per la cita olímpica i per la Copa del Món, i si bé en aquesta les lesions no l'han permès demostrar el seu nivell excepte al principi de temporada, ara té en els Jocs l'ocasió de fer el salt.

OLIVERAS, 34È AL SUPERGEGANT / En esquí alpí, ahir hi va haver competició amb Marc Oliveras a la sortida del supergegant. L'andorrà corria amb el dorsal 42 i va aconseguir l'objectiu que, segons la FAE, era situar-se entre els 40 primers. Oliveras va ser 34è amb un crono de 1min 22,02s, a 3,88 del guanyador, el noruec Kjetil Jansrud, que es va imposar amb un temps de 1min 18,14s. L'esquiador andorrà va disputar una prova de menys a més, amb una primera part en què va cometre una errada que el va fer perdre velocitat per la resta de la cursa, i una part final en què va lluitar per recuperar temps anant a més. La pròxima cita d'Oliveras serà el gegant del dia 19, on també hi serà Joan Verdú, que debutarà als Jocs.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT